T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Çorlu İlçe Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 06/04/2021

MİSYON VİZYON KALİTE POLİTİKAMIZ VE DEĞERLERİMİZ

MİSYON

Sağlık hizmetini toplumumuzun her kesimine ulaştıran, etik ilkelere bağlı uzman kadrosuyla, hasta, hasta yakını ve çalışan memnuniyeti odaklı, güvenilir, güler yüzlü, yüksek kalite standartlarında sağlık hizmeti sunmaktır.

VİZYON

Güveni ve hasta mahremiyetini  temel ilke edinmiş, tüm çalışanlarıyla ekip bilincini benimsemiş, kurumsal kimliği ile  öne çıkan, yurt içi ve yurt dışında tıbbın ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek , kaliteli ,ulaşılabilir sağlık hizmeti ile , tercih edilen bir hastane olmak.

HASTANE KALİTE POLİTİKAMIZ

Sağlık hizmetinin,  hastanemize başvuran hastalara, uzman kadromuz tarafından sürekli  artan performansla en üst düzeyde ve zamanında karşılanmasını, tüm  hizmetlerin hasta ve çalışan güvenliği ön planda tutularak
ölçme ve iyileştirme mekanizmalarını kullanarak sürekli eğitimle gelişmeyi destekleyen yüksek kaliteli hizmet sunulmasını ve çalışanlar tarafından benimsenmesini
yasal ve sağlık mevzuat şartları  doğrultusunda kesintisiz olarak sunulmasını taahhüt ederiz.

DEĞERLERİMİZ

Güler yüzlü hizmet anlayışı ile hastalarımızın  bugünkü ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılarken gelecekteki ihtiyaçlarını da anlamaya çalışırız.

Hastalarımıza ve kurumumuza ait her türlü bilginin korunması ve gizli tutulması için gereken özeni gösteririz.

Çalışanlarımız  tüm faaliyetlerini etik değerlere uygun olarak yürütür

Çalışanlarımızın, hastalarımızın, hasta yakınlarının ve faaliyetlerimiz ile etkileşen diğer insanların güvenliği önceliğimizdir. Bu nedenle faaliyetlerimizden kaynaklanan riskleri en aza indirmek bizim görevimizdir.

Çalışanlarımız tüm faaliyetlerini hasta ve yakınlarının haklarına saygılı olarak yürütür.

Kalite politikamız gereği kalite yönetim sistemlerini ve Sağlıkta Hizmet Kalite Standartlarını uygulamanın, değişen koşullar ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda sürekli iyileştirmenin önemine inanırız

Hastanemiz yaşanabilir bir dünyanın oluşumuna katkı sağlamak için çalışanlarımızı bilinçlendirmeyi ve faaliyetlerimizden kaynaklanan olumsuz çevresel etkileri azaltmayı bir görev olarak görür.