Yoğun Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı hak.
16 Mart 2024

Çorlu Devlet Hastanesi tarafından 07.05.2024 tarihinde "Yoğun Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı" düzenlenecektir.

Başvurular 18.03.2024-25.03.2024 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Program Sorumlusu: Hemşire Yeliz Altun
Tel: 0 (282) 693 33 00 Dahili: 1466
e-posta: yeliz.altun@saglik.gov.tr

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar;
Başvurularını EKİP uygulaması üzerinden yapmalıdır. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekindeki “Başvuru Formunu” doldurarak başvuru yapıp, çıktısını Hastane Başhekim ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, program sorumlusuna e-mail olarak göndermelidir (mailiniz ulaştığında tarafınıza mail ile dönüş yapılacaktır).

Başvuru için Gerekli Belgeler:
-Onaylı-Mühürlü Resertifikasyon Başvuru Formu
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
-Sertifika Fotokopisi
-Kurumda sınava girmek istediğine dair başvuru dilekçesi