Op. Dr. Ahmet AKSOY ve ekibinin yeniden kalp kapak ameliyatında başarısı ile Hastanemiz 2. açık kalp kapağı ameliyatı yapabilen yegane kalp kliniği olma özelliği taşıyor.
14 Eylül 2023

* 12 yıl önce yapılan muayene ve tetkikler neticesinde 2 adet kapak ameliyatı (ARR+MVR) olarak aort kalp kapağı takılmasına bağlı işlev bozukluğu olan hastamıza, hastanemizde başarılı olarak görev yapan Sn. Op. Dr. Ahmet AKSOY VE ekibi tarafından tekrar ameliyat planlandı. Hastamız başarılı bir şekilde ameliyat edilip, şifa ile taburcu edildi.

* Hastanemiz Trakya bölgesinde yeniden kalp kapak ameliyatı yapılabilmesi konusunda ender merkezlerden olup, bu tarz başarılı bir şekilde 2. açık kalp kapağı ameliyatı yapabilen yegane kalp kliniğidir. Bu sebeple çevre illerden de sevk almaya devam etmektedir. Sn. Op. Dr. Ahmet AKSOY VE ekibi, başarılı hizmetlerine devam etmekte, hastalarımızı sağlıklarına kavuşturmaya devam etmektedir.