Gebe okulumuzda yüzyüze eğitim sonrası sertifikalar takdim edildi.
27 Haziran 2022

*Gebe okulumuzda pandemi sonrasında yüz yüze eğitim programını tamamlayan gebelerimize , Sağlık Bakım Hizmetleri Md. Sn. Nevin KARA KARACA, Md. Yrd. Sn. Nilgün ÇİFTÇİ , Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Klinik Şefi Uzm. Dr. Yakup YALÇINER tarafından sertifikaları verildi.
*Hastanemizin Gebe Okulunda; Tüm gebelerin doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, anne ve baba adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amacı ile hastanemizde gebe eğitimleri verilmektedir.
*Bunların dışında doğumu kolaylaştıracak egzersizler, emzirme eğitimlerimiz ve bebeğin doğum sonrası bakımıyla ilgili eylemlerin demonsturasyon aracılığıyla öğretilmesi de hedeflenmektedir.
*Yapılan eğitimler sonrasında anne adaylarımıza sertifika ile mezun ederek doğuma hazırlamaktayız.
*Hastanemizin gebe okulundaki ücretsiz eğitimlerimize tüm gebelerimiz davetlidir.
Kadın Doğum Bölümü 'Gebe Danışma' polikliniğine müracatlarınızı yapabilir, bilgi alabilirsiniz.