Sn. Valimiz, Kaymakamamız, İl Emniyet ve Jandarma Müdürümüzün Hastanemizi Ziyareti
15 Aralık 2022

Sn. Valimiz Aziz Yıldırım, Çorlu ilçe ziyaretleri sırasında Çorlu Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ali Cengiz Kalkan ve Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Doğan’la görüşerek, hastane hizmetleri halkında bilgi alan Vali Yıldırım,kurumumuzda faaliyette bulunan Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret ederek,tedavi gören hastalarla tedavi süreçleri hakkında sohbet etti.

Sayın Valimize ziyaretleri sırasında Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.